Hondenpension

hondenkennel Ons hondenhotel is voorzien van ruime verblijven voor uw lieveling. Wanneer wij zien dat uw hond wat heimwee heeft kan het gebeuren dat er een andere hond bij geplaatst wordt, soms alleen in de speelweide, soms ook in de kennel. Uiteraard pas steeds nadat de karakters van beide honden getest zijn en gebleken is dat het een goede “match” is . Natuurlijk mogen meerdere honden van 1 eigenaar altijd samen in 1 verblijf in ons hondenpension. kennelsVoor elke volgende hond van dezelfde eigenaar wordt een gereduceerd tarief berekend. In ons hondenhotel beschikken wij over binnenkennels, binnen- met buitenkennels en enkele extra grote binnen- met buitenkennels, speciaal geschikt voor een hond van het reuzeras, of meerdere grote honden. In de binnen- met buitenkennels kunnen de honden overdag vrij in en uit lopen. Uiteraard mogen alle honden dagelijks in de ruime speelweides spelen. De binnenkennels zijn in de wintermaanden verwarmd.

U kunt het eigen eten voor uw hond meebrengen, of uw hond krijgt het standaardeten van ons hondenpension waarbij u de keuze heeft tussen een goede kwaliteitskorrel of versvleesvoeding. Als u het eigen eten meebrengt vragen wij om dit in een afsluitbare zak of container te doen, met een maatbeker waarop duidelijk de dagelijkse hoeveelheid aangegeven staat.Alle rassen zijn welkom in ons hondenpension, ook loopse teven, hoewel we dit graag gemeld zien bij het binnenbrengen van de hond, (voornamelijk omdat sommige reuen met agressie of geblaf kunnen reageren als er een loopse teef in de buurt is en wij daar dan voldoende rekening mee kunnen houden).

Denk aan het paspoort / vaccinatieboekje en de vaccinaties. Regelmatig komen er dieren naar ons pension waarvan het vaccinatieboekje / paspoort vergeten is, of waarvan de vaccinaties niet in orde zijn. Het is wettelijk verplicht om het paspoort / vaccinatieboekje in het pension te houden gedurende het gehele verblijf. De verplichte vaccinaties vind u terug in ons medisch reglement.

Onze kennels worden meerdere keren per dag gepoetst. In de winter zijn de binnenkennels verwarmd. Een eigen deken of speeltje mag meegebracht worden, zodat uw hond zich direct thuis voelt in ons hondenpension. U moet er wel rekening mee houden dat uw hond zich in het hondenpension anders gedraagt dan thuis en misschien zijn spullen beschadigt. Om verwarring te voorkomen vragen wij u om ALLES wat u meebrengt van de naam van de hond te voorzien.

reserveren

U kunt het reserveringsformulier downloaden in de rechterkolom. Komt uw hond voor de 1e keer naar ons pension vul dan ook een registratieformulier in aub. Zodra wij deze formulieren ontvangen hebben krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Extra Services

Trimsalon

scheerruimteGedurende het verblijf, in ons hondenpension, kan uw hond getrimd worden. Helaas lukt dit niet in de maanden juli en augustus wegens te grote drukte in ons pension. Wij hebben een professioneel trimsalon en vakkundig personeel tot onze beschikking. Wij zijn er voorstander van dat de vacht van uw hond getrimd wordt op de manier die de vacht vereist, en kunnen u ook gefundeerd uitleggen waarom. Mocht u er toch de voorkeur aan geven dat de plukvacht van uw hond geknipt of geschoren wordt zijn wij hiertoe uiteraard bereid.

Wassen en drogen

Wij kunnen uw hond wassen en eventueel drogen op het einde van het verblijf in ons hondenpension zodat hij weer helemaal fris mee naar huis kan, houdt er dan rekening mee dat u uw hond pas na 17.00 uur af kunt halen. U kunt uw hond ook zelf wassen in ons trimsalon. Wij hebben hiervoor een “inloopbad” ter beschikking. Het bad is op sta-hoogte, en helemaal betegeld met anti-sliptegels. Uw hond kan hier zelf in wandelen zodat ook de grotere rassen zonder tillen gebaad kunnen worden, U dient dan wel zelf afdrooghanddoeken mee te brengen. Shampoo staat ter beschikking. Als u uw hond zelf wast kan dit uiteraard ook in de ochtenduren.

Dagopvang

Dagopvang is uitsluitend mogelijk op regelmatige basis, met een langlopende overeenkomst!

Als u uw hond overdag niet de verzorging kunt geven die hij verdient, kunt u hem naar onze dagopvang in het hondenpension brengen. Hij krijgt hier dan voldoende aandacht, kan spelen in de speelweide en na een gewenningsperiode kunnen de honden in dagopvang, die voldoende sociaal zijn, ook samen spelen. U kunt uw hond vanaf 7 uur in de ochtend brengen voor de dagopvang en ‘s avonds ophalen tot 21.00 uur.

Bij aanvraag via ons contactformulier wordt een reserveringsformulier voor ons hondenpension aan u gemaild.